StoryEditorOCM
DubrovnikJAVNI PRIJEVOZ|

NOVI DIREKTOR DUBROVAČKOG LIBERTASA FRANKO MEKIŠIĆ: Nastavit ćemo ulaganja u podizanje kvalitete usluge

Piše Maja Rilović Koprivec
23. rujna 2021. - 12:59

Franko Mekišić, novi direktor javnog gradskog prijevoznika koji je u velikim poslovnim problemima preuzeo je u srijedu čelnu poziciju u tom poduzeću. Evo što je za Dubrovački vjesnik rekao o poslovanju JGP Libertas Dubrovnik d.o.o:

- Ono što je važno istaknuti, u ovoj situaciji i u ovom trenutku jest kako je Libertas stabilan te kako uredno ispunjava sve obaveze.

Što se mene osobno tiče, vratiti se u ovako veliku i značajnu tvrtku predstavlja veliki profesionalni izazov, no poznajući situaciju unutar tvrtke i djelatnike koji u Libertasu rade, Libertas ima tim koji je u stanju odgovoriti na izazove koji nas očekuju – govori Mekišić te naglašava:

- Također, u tijeku je analiza ponuda koje su pristigle za obnovu voznog parka, koji se financira sredstvima Europske unije, čime se nastavlja ranije započeto ulaganje u podizanje kvalitete razine usluga našim korisnicima.

Osim obnove voznog parka, pred nama su, u skladu s mogućnostima, ulaganja u ostale sustave unutar tvrtke s ciljem optimizacije rasnih procesa i stvaranja novih vrijednosti – dodao je za Dubrovački vjesnik novi direkotr Mekišić.

26. travanj 2024 06:13