StoryEditorOCM
DubrovnikOdlukom nadzornih odbora

Nikolina Farčić nova je članica uprave u društvima TUP i UTD Ragusa

Piše dv
14. veljače 2023. - 09:55

Sukladno prethodnim najavama, danas je imenovana nova članica uprave u društvima TUP d.d. i UTD Ragusa d.d. Nadzorni odbori društava TUP d.d i UTD Ragusa d.d. imenovali su za članicu uprave Nikolinu Farčić.

Nikolina Farčić dugi niz godina obnašala je odgovorne dužnosti u privatnom sektoru. Predsjednica je Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije od 2022. godine, a od 2016. na čelu je Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika pri Obrtničkoj komori Dubrovačko-neretvanske županije. U razdoblju od 2019. do 2021. godine obnašala je dužnost predsjednice Udruge poslovnih žena Krug Dubrovnik.

- Vjerujemo kako je Nikolina Farčić idealan most između poduzetništva i društvenog sektora, a upravo je kupnjom društva TUP d.d. navedeno bilo stavljeno kao prioritet. Imenovanje jedne osobe na čelo dva društva provedeno je jer će u idućih par mjeseci doći do spajanja društava UTD Ragusa i TUP - poručuju iz Gradske uprave.

Nadzorni odbori oba društva zahvalili su se Mariji Šimunović, zamjenici pročelnice u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika, zaduženoj za trgovačka društva na izvrsno obavljenom poslu u proteklih par mjeseci bez čijeg iznimno aktivnog angažmana ne bi bilo moguće provesti akviziciju kupnje društva TUP d.d..

27. travanj 2024 14:58