StoryEditorOCM
DubrovnikŽUPANIJSKI STOŽER

Nema novozaraženih, čekaju se nalazi 22 uzorka

Piše DV
15. svibnja 2020. - 12:40
Prema zasad dostupnim podacima, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Preostali nalazi od srijede su svi negativni, a na obradi su 22 uzorka poslana na analizu u četvrtak.

Imamo tri nove izliječene osobe, jednu iz Metkovića te dvije osobe iz Župe dubrovačke, iz Centra za rehabilitaciju Josipovac.
Ukupno je dosad 118 zaraženih, 87 izliječenih te osmero umrlih. Od početka pandemije na analizu u Zagreb poslano je 2537 uzoraka.

S današnjim danom hospitalizirano je pet pozitivnih pacijenta, od toga četvero na Zaraznom odjelu OB Dubrovnik, a jedan pacijent je intubiran u Jedinici intenzivnog liječenja.

Ukupno je 27 građana u samoizolaciji, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.
 
26. travanj 2024 17:31