StoryEditorOCM
DubrovnikPrigode beru jagode

Nadamo se da je ovo iznimka: naša sugrađanka vožnju od dvije minute od Pila do Doma zdravlja platila 10 eura

Piše L. V.
14. ožujka 2024. - 13:07

Treći mjesec je, nije još krenula sezona, a već imamo prva loša iskustva. odmah ćemo reći - nadamo se da su iznimka. Naša sugrađanka (podaci poznati uredništvu) žurila je s Pila na Dom zdravlja, nije bilo autobusa, a auto, kako već znamo, na i oko Doma zdravlja nemate gdje ostaviti. Odlučila se za taksi i već nakon par minuta stigla na odredište, na stanicu ispod Doma zdravlja. To zadovoljstvo od minute i pol na relaciji Pile-Dom zdravlja platila je 10 eura.

Ogorčena i iznervirana cijenom vožnje, tražila je račun i dobila račun na kojemu stoji vrijeme ukrcaja, no bez vremena iskrcaja. Nažalost, priča nam, nije obadala je li taksist (podaci firme registrirane u Župi dubrovačkoj za koju vozi poznati uredništvu) uopće upalio taksimetar jer je žurila, a kad je rekla da je šokirana cijenom za minutu i pol vožnje te da za taj iznos može doći do Srebrenoga, taksist, stariji gospodin, rekao joj je: "ajde vidim kako se lijepo nosiš, možeš ti to platiti."

image

Nepotpuni račun za taksi prijevoz od Pila do Doma zdravlja

čitateljica/

-Nije stvar u deset eura, stvarno sam prešila i drugačije ne bih bila stigla. krenuli smo u 8:18, a stigli u 8:20. Kako je moguća ta cijena? Da me vozio u noćnim satima, ajde i nekako. On ako je i upalio taksimetar, za taj plaćeni iznos može doći negdje drugdje i ugasiti ga kad dosegne 10 eura. i račun je bez svih podataka, zanima me što bi porezna uprava rekla na ovo. Kakva je ovo pljačka, ‘oderi gdje možeš‘ ovo je sramota!"- rekla nam je.

 

01. svibanj 2024 17:02