StoryEditorOCM
DubrovnikPOZITIVNO ISKUSTVO |

MIRICA DUBČIĆ Veliko hvala doktoru Jerku Ferriju Certiću na ljubaznosti i pomoći, da mi je ministar Beroš bio veza, ne bih tako glatko sve obavila!

Piše Dv
1. srpnja 2021. - 14:40

Javila nam se naša sugrađanka Mirica Dubčić koja je napisala svoje iskustvo u Općoj bolnici Dubrovnik a koje prenosimo u cijelosti:

Završila sam na hitnoj, zbog ubrzanog rada srca, što mi se počelo dešavati sve češće. Aritmiju imam duži niz godina, kontrolirala sam je uz terapiju, ali i završavala na hitnoj jer je kontrola kod moj kardiologa „po potrebi“! Na hitnoj sam odmah primljena, oni kontaktiraju dr.Jerka Ferrija Certića, koji je ubrzo stigao, razgovarao i odredio što treba napraviti. Nakon 2 sata srce se smirilo.

Doktor pod maskom, ja pod maskom, na ulici se ne bi prepoznali. Došao je do mog kreveta i objasnio moju situaciju, rekao kako se danas to rješava vrlo uspješno, zatražio broj telefona i da će me naručiti za elektrofiziološko liječenje. O tom zahvatu nisam ništa znala, objasnio je. Odlazim kući s mislima: "O da, da, zvat će me, kako ne..."

Za par sati zvoni mobitel, javlja se doktor Jerko Ferri-Certić s dogovorenim terminom za bolničko liječenje u KBC Sestre Milosrdnice Zagreb, kod kardiologa Dr. Đula Kristijana i njemu velika zahvala. Prijem u bolnicu, sve pretrage, zahvat i odlazak kući, sve u 3 dana... Ovim putem želim zahvaliti doktoru Jerku Ferriju-Certiću na ljubaznosti i pomoći. Doktora ne znam, znači čisti odnos doktor-pacijent, zauzeo se za mene, odradio obećano i to u vrlo kratkom roku. Sada u šali govorim da mi je ministar Beroš bio veza, ne bih tako glatko sve obavila. Još jednom velika hvala doktoru Jerku Ferriju-Certiću, ipak se ispod maske kriju dobri ljudi..., napisala je Mirica Dubčić.

26. travanj 2024 02:44