StoryEditorOCM
DubrovnikUSPJELA AKCIJA UDRUGE "SIGURNOST U PROMETU"

Među 120 pobjednika najbolji Petra, Arman i Ante

10. lipnja 2017. - 13:52

Petra Serder iz Osnovne škole Mokošica, Arman Avdić iz OŠ Lapad i Ante Berković iz područne OŠ Montovjerna pobjednici su današnjeg natjecanja djece u poznavanju i spretnosti vožnje biciklom koju je ponovno i valja reći: vrlo uspješno organizirala dubrovačka udruga "Sigurnost u prometu".

Natjecanje je organizirano na platou igrališta Osnovne škole Marina Držića kraj javne garaže na Ilijinoj Glavici, a sudjelovalo je više od 120 mališana iz svih gradskih te osnovnih škola na području od Slanoga do Grude. Posebne pohvale zaslužuju Elizabeta Jelić, Ivo Jović i Denis Pavela koji su svo vrijeme natjecanja, jednako kao i rovitelji sudionika natjecanja, bodrili sve mališane i pazili da se nikome od njih ne dogodi ništa loše.

Najvažnije od svega: pobijedili su vršnjačko druženje i zajedničko uživanje na čistom zraku. I unatoč činjenici da su pobjednicima uručene medalje a Pertri koja se u konkurenciji dječaka iskazala kao najbolja još i pobjednički pehar, pobjedili su zapravo svi natjecatelji. Jer, pponovnose pokazalo da su najvažniji dobra volja i polet koje su iskazali i družili se, dok su društvene mreže, mobiteli i video- igrice ostavljene za neku drugu prigodu.

02. svibanj 2024 17:48