StoryEditorOCM
DubrovnikGRADONAČELNIK REAGIRAO NA KOMENTAR O LIBERTASOVIM INOVACIJAMA

Mato Franković: ‘Za mene nikad Dubrovnik neće biti malo mjesto pored Trebinja‘

Piše dv
18. ožujka 2023. - 11:54

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na svojoj facebook stranici reagirao je na komentar Dubrovačkog vjesnika naslova ‘Autobus, internet i malo turističko mjesto pored Trebinja.... Devet slova..?‘. Gradonačelnikovu reakciju prenosimo u cijelosti:

- Jučer je Libertas Dubrovnik objavio informaciju kako su u produkciju pustili aplikaciju za pametne telefone putem koje možete dobit sve potrebne informacije o autobusnim linijama. Aplikacija je izrađena i financirana u sklopu EU projekta te će se s vremenom nadograđivati i sigurno biti od koristi svim našim sugrađanima, a uskoro i posjetiteljima.

Prvi kontakt gospodina Kapora s navedenom aplikacijom ponukao ga je da, rezigniran po njemu lošom aplikacijom, ponizi svoj i naš Grad.

Nema veze što je Libertas u zadnjih 5 godina putem EU fondova nabavio 29 novih autobusa. Nema veze čak ni što je unatoč padu prihoda od 70 % u dvije godine Libertas uspio opstati i nikom ne dati otkaz. Nema veze ni što je Libertasova flota vozila, od svih linijskih prijevoza u Hrvatskoj, najmlađa. Ma, nema veze ni to što će od ljeta svi putnici moći platiti svoju kartu beskontaktnim plaćanjem. Sve je to nebitno ako imate ‘lošu‘ aplikaciju. Ali, sve i da je Jadran 100% u pravu. Sve da je ono što je on napisao i 1000 puta gore NAŠ GRAD NIJE I NIKAD NEĆE BITI MALO TURISTIČKO MJESTO PORED TREBINJA! Neće, jer oni koji su ga branili nisu dopustili da bude ‘stariji i ljepši‘. Naš Grad je upravo ono što je oduvijek i bio - centar svijeta - s Libertas aplikacijom ili bez nje - napisao je Franković na facebooku.

26. travanj 2024 15:35