StoryEditorOCM
DubrovnikDubrovački karnevo

Maškarani koncert u kazalištu: Simfoničari svirali klasiku i popularne brojeve Maja Grgić sa Sebastijanom zapjevala poznatu ariju...

Piše DV
19. veljače 2023. - 13:00

Brojna i vesela publika, maškarani orkestar i njegovi gosti sinoć su ispunili Kazalište Marina Držića okupivši se na Maškaranom koncertu. Riječ je koncertu organiziranom u suradnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Kazališta Marina Držića, Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika.

image
Vedran Levi/

Maškaranim orkestrom ravnao je maestro Ivan Hut, dok su orkestru na pozornici pridružili trubač Džemal Cakić te vokalisti Maja Grgić i Sebastijan Vukosavić.

Publika je imala priliku uživati u djelima Brahmsa, Hačaturjana, Šostakoviča, ali i brojnim popularnim djelima kao što u New York New York i Volare za koje je aranžmane priredio Damir Butigan, kao i u djelima Đela Jusića.

image
Vedran Levi/

Za kraj, Maja Grgić i Sebastijan Vukosavić izveli su duet Pometa i Petrunjele „Život je lijep“ kao i „Maškare ča mogu maškare“ i dodatno razveselili i oduševili publiku. Nakon koncerta, na taraci ispred kazališta održan je maškarani party uz živu

26. travanj 2024 14:35