StoryEditorOCM
DubrovnikZALETITE SE DO ORAŠCA

Maja i Mirko kuhaju 24 sata bez kompromisa, ali s puno ljubavi i plemenitim ciljem: još se stignete uključiti u humanitarnu akciju, uživati u delicijama i pomoći Dječjem odjelu bolnice

Piše Dv
25. studenog 2023. - 13:45

Bračni par Maja i Mirko Andrić zajedno sa svojom vrijednom ekipom već šestu godinu zaredom organiziraju humanitarnu akciju ‘24 sata bez kompromisa‘. Gosti koji tijekom tih 24 sata dođu u njihov lokal Veranda 2.0 koji se nalazi u sklopu kompleksa Dubrovačkih vrtova sunca u Orašcu, ne plaćaju za jelo u kojemu su uživali, nego sav prihod ide Dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik. Akcija je počela u subotu u 6 sati ujutro i traje do 6 sati u nedjelju.  

- To je najvažniji dan u našoj godini, ako ne i životu. Što zbog akcije, a još više zbog svih dragih ljudi koje viđamo tako rijetko, pa je taj dan i ta akcija prilika da se vidimo i udružimo u nečem tako dobrom i pozitivnom. A naš cilj je uvijek isti, našim najmlađima osigurati što kvalitetniju uslugu u Općoj bolnici Dubrovnik. Kupnjom uređaja za dječje odjele Opće bolnice Dubrovnik stvaramo zalog za budućnost. Svi zajedno, poručili su bračni par Andrić u razgovoru za Dubrovački. 

30. travanj 2024 00:50