StoryEditorOCM
DubrovnikVelika tuga u Ljupču nakon požara

Poznati dubrovački ugostitelj Luko Musladin o tragediji: ‘Da nam je sve izgorjelo, ne bismo žalili, samo da je Goran s nama‘

Piše Anđelka Kelava
2. kolovoza 2022. - 16:09

Nakon katastrofalnog požara u kojem je smrtno stradao omiljeni dubrovački vatrogasac Goran Komnenac, u Ljupču vlada velika tuga. Ova tragedija duboko ih je potresla.

Poznati dubrovački ugostitelj Luko Musladin i vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva u ovom mjestu obavijenom tugom ne krije emocije:

- U ovom najtežem požaru koji je pogodio naš kraj poginuo je naš Goran. Šteta za mladi život, šteta da je stradao taj mladi momak koji je bio izniman čovjek u svakom pogledu. Jedan dio nas je izgorio s njim. U ovom trenutku sve drugo je nebitno. Da nam je sve izgorjelo, ne bi žalili samo da je on s nama. Otišao je čovjek koji je došao spašavati naše kuće. Ni ja ni mještani Ljupča ne možemo doći sebi - kazao nam je Luko Musaldin.

Danas u 17 sati u vatrogasnom domu Orašac održat će se komemoracija za tragično preminulog Gorana Komlenca, pripadnika JVP-a Dubrovački vatrogasci koji je tragično stradao gaseći požar. Pogreb je na mjesnom groblju Orašac.

06. svibanj 2024 12:40