StoryEditor
DubrovnikRADOVI U VUKOVARSKOJ ULICI

Krenula završna faza izgradnje oborinske odvodnje

Piše Ahmet Kalajdžić
7. siječnja 2019. - 12:32

Danas su počeli završni radovi izgradnje sustava oborinske odvodnje i radova na sanaciji dijela sustava javne vodoopskrbe i odvodnje otpadnih voda. Riječ je o trećoj fazi tog projekta zbog čega je ponovno postavljena privremena regulacija prometa u Vukovarskoj ulici.

Ulica još uvijek nije ali se očekuje kako će već do kraja dana biti zatvorana za sav promet od skretanja za Finu (kolnog ulaza/izlaza) do ulaza u Mercante centar. Prema predviđenom privremenom prometnom rješenju, od križanja ispod benzinske postaje INA-e do Fine na snazi će biti dvosmjeran način prometovanja (kako bi se neometano ulazilo i izlazilo iz Fine, Porezne...), a promet u spojnoj ulici između Ulice dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice (ispred Down Town-a) ostaje jednosmjeran iz smjera Ulice dr. Ante Starčevića. Ipak, na spoju poprečne ulice, kod bivše Zagrebačke banke bit će omogućeno skretanja na lijevu i desnu stranu: lijevo u Vukovarsku ulicu, a desno u smjeru Pemo centra ili Mercante centra. Važno je napomenuti kako će vozila koja izlaze iz Mercante centra, izlaziti kao i do sada, kroz ulicu Šipčine.

Promet u spojnoj ulici između Ulice dr. Ante Starčevića i Vukovarske ulice (ispred Atlant centra), vraća se u prvobitni način prometovanja (dvosmjeran, kao i prije početka izvođenja radova), a autobusna stanica u Vukovarskoj ulici i dalje ostaje na privremenoj lokaciji, ispred bivše Remize.  
 
Iz gradske uprave Dubrovnika su podsjetili kako će prema dinamici tvrtke Tehnogradnja koja je izvođač radova, planirana regulacija trajati mjesec dana.
 
 
 

#VUKOVARSKA ULICA# OBORINSKA ODVODNJA
loading...

Izdvojeno

05. srpanj 2020 08:12