StoryEditorOCM
DubrovnikPROVEDBA PLANA UPRAVLJANJA

Jelica Čučević izabrana za predstavnicu privatnog sektora

Piše dv
23. lipnja 2022. - 09:54

U prostorima DURA-e održana je sedma u nizu radionica, druga za predstavnike privatnog sektora na području Grada Dubrovnika, za izbor predstavnika Izvršnog odbora Upravljačke komisije Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a „Starim gradom Dubrovnikom“. Predstavnica koja je izabrana tajnim glasanjem je Jelica Čučević, vlasnica obrta Beauty and freedom of Dubrovnik.

Ravnateljica Zavoda za obnovu Dubrovnika gđa. Mihaela Skurić predstavila je dokument Plan upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a „Starim gradom Dubrovnikom“ prisutnima i istaknula njegovu važnost koja je osigurati dugoročan sustav upravljanja te istovremeno omogućiti očuvanje kvalitete, izvornosti i cjelovitosti prepoznatog svjetskog dobra, kao i sastavnica koje potvrđuju izvanredne univerzalne vrijednosti, istodobno održavajući kvalitetu života građana i aktivnu multifunkcionalnu namjenu gradskog središta.

Time je ujedno završen ciklus radionica na kojima su birani predstavnici iz širokog spektra dionika koji će sudjelovati u radu Upravljačke komisije i provedbi Plana upravljanja. O imenovanju izabranih predstavnika odlučit će Gradsko vijeće na prijedlog gradonačelnika.

01. listopad 2023 09:02