StoryEditorOCM
DubrovnikMinibus u kvaru

Iz Libertasa jutros na Bosansku poslali kombi za 8 putnika, pa se djeca u školu vozila u gepeku?

Piše dv
12. siječnja 2023. - 13:22

Marin Šperanda, stanovnik Bosanke požalio nam se da je gradski prijevoznik Libertas jutros u to gradsko naselje umjesto minibusa, na redovitu liniju u 7,15 poslao putnički kombi za osam osoba.

- ‘Libertas‘ je genijalno odlučio da je sasvim dovoljno poslati kombi za 8 osoba da u 7:15 kupi djecu s Bosanke te ljude s Bosanke i Brgata. Posljedično toj briljantnoj ideji dogodilo da su se neka djeca od Bosanke do Ilijine glavice, preko Brgata i Dupca vozila - u gepeku! Djeca nam idu u školi, stariji ljudi do grada, a iz Libertasa smatraju da je u 2023 godini, u jednom od najbogatiji gradova u državi i regiji skroz normalno da se netko od njih vozi u gepeku kombija! Ne samo da je sramotno, nego prije svega izrazito opasno i u potpunosti protuzakonito! Uz to, zbog pretrpanosti neki uopće nisu ni mogli očitati pokaze pa će onda u sustavu Libertasa pisati da se jutros vozilo samo 8 ljudi. Osim toga, vjerojatno ih više ni ne smiju očitati jer bi mogli biti u problemu kad bi u sustavu postojao dokaz da su u kombiju za 8 prevozili 12-13 ili više putnika- tvrdi naš sugrađanin koji je na prigovor iz Libertas dobio pojašnjenje kako je minibus bio u kvaru pa je poslano zamjensko vozilo.

image

Poruka koju je Marinu Šperandi posala njegova kćer

Marin Šperanda/screenshot/

Šperanda  nam je poslao i screenshot poruke koju mu je jutros poslala kćer te dodaje kako neočitavanje pokaza zbog kvara uređaja nije rijetkost na toj liniji, te podsjeća da je jedan od argumenata za prorjeđivanje linije za Bosanku bio mali broj putnika koji se utvrđuje upravo očitavanjem karata i pokaza.

Od Libertasa smo zatražili pojašnjenje ove situacije, a čim dobijemo odgovor objavi ćemo ga.

03. svibanj 2024 20:13