StoryEditorOCM
DubrovnikREAGIRALI GLEDATELJI

ISPRIKA MILU HRNIĆU Iskreno nam je žao ako je nastavak kampanje obitelji uzrokovao dodatnu tugu i produbio osjećaj nelagode

Piše S. J. T.
24. siječnja 2020. - 12:01
Gospodinu Milu Hrniću, koji je zaštitno lice reklama Erste banke, nedavno je umro sin.

Fotografije i videomaterijali sprovoda i tragedije koja je pogodila obitelj Hrnić vrte se po medijima (televizija, portali...), a praktički istovremeno su se objavljivale reklame s njegovim likom koji se smije, gestikulira, glasno govori...

Gledatelji su se upitali je li se mogla privremeno obustaviti reklamna kampanja spomenute banke, donosi Slobodna Dalmacija.

Upit smo stoga uputili Erste banci.

- Erste banka je odmah nakon saznanja o tom tužnom događaju g. Hrniću uputila svoje najiskrenije izraze sućuti zbog velikog gubitka koji je pogodio njega, ali i cijelu obitelj. Moramo istaknuti da se u tim trenucima razmišljalo o opciji zaustavljanja kampanje na neko vrijeme. Iako takva odluka na kraju ipak nije bila donesena, učinjene su određene prilagodbe u vremenskom rasporedu objava - odgovorio nam je Dario Gabrić, direktor Ureda korporativnih komunikacija.

- Naravno, svjesni smo činjenice da se radi o nenadoknadivom gubitku i trenucima velike boli. Zbog toga nam je iskreno žao ako je nastavak kampanje obitelji uzrokovao dodatnu tugu i produbio osjećaj nelagode. To nam nikako nije bila namjera. Na kraju bismo željeli istaknuti da je dugogodišnja suradnja s g. Hrnićem jedan od primjera najbolje prakse, i u pitanju uspješnosti kampanja u kojima je on jedan od glavnih protagonista, i u okvirima kvalitete međuljudskih odnosa prilikom rada na zajedničkim projektima. Vjerujemo da ćemo i u budućnosti imati priliku zajednički surađivati, uvažavajući sve objektivne okolnosti trenutačne situacije - navodi u svom pisanom odgovoru gospodin Gabrić.

Podsjetimo, 4. siječnja mediji su izvijestili da je u 52. godini iznenada preminuo Srđan Hrnić, dubrovački umjetnik, pjevač i branitelj, stariji sin našeg poznatog pjevača Mile Hrnića. Pokopan je 8. siječnja na dubrovačkom groblju Boninovo, gdje su ga na vječni počinak ispratili obitelj, prijatelji i brojni kolege, prenosi Slobodna Dalmacija.

Vezane vijesti
Umro Srđan Hrnić
 
26. veljača 2024 08:34