StoryEditorOCM
DubrovnikIMA POSLA

Gradska uprava zapošljava, ovo su najnoviji natječaji

Piše SR
17. rujna 2023. - 18:26
Grad Dubrovnik nije isplaćivao nagrade za natprosječan rad, ali je dijelu zaposlenika davao razliku u plaći kao pomoć u koronakriziBožo Radić/cropix/Božo Radić/cropix

Od početka rujna, Grad Dubrovnik objavio je ishode pet javnih natječaja za zapošljavanje u gradskim upravnim odjelima. Od početka godine, u Narodnim novinama raspisan je 21 natječaj za posao u gradskoj upravi, sedam puta je objaveno poništenje natječaja. 

Trenutačno su otvorena dva javna natječaja za posao u Gradu Dubrovniku. Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove traži  magistra struke ili stručni specijalista pravne struke za mjesto višeg savjetnika I za pravna pitanja, na neodređeno vrijeme. Jedan od uvjeta je najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika, rasapisao je natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši savjetnik, a mogu se javiti magistri struke ili stručni specijalisti arhitektonske, građevinske, pravne ili ekonomske struke.

09. svibanj 2024 22:09