StoryEditorOCM
DubrovnikOTVORENO RADNO MJESTO

Gradska uprava traži čistačicu, kandidati moraju proći provjeru, a ovo su uvjeti i plaća

Piše DV
7. studenog 2022. - 11:06

Grad Dubrovnik raspisao je javni natječaj za čistača odnosno čistačicu, a prema objavljenim informacijama, za ovo radno mjesto osnovna bruto plaća iznosi 4.656 kuna, uvećana 0,5 posto za svaku godinu staža.

Inače, i čistačice imaju probni rad koji traje tri mjeseca, a traži se i najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Pritom se navodi kako su odgovarajući poslovi: služba u upravnim tijelima jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave, državna služba, javna služba, radni odnos kod privatnog poslodavca, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama, ostvareno na poslovima navedenog stupnja obrazovanja (stručne spreme) i struke.

Uz iskustvo, uvjeti postavljeni kandidatima su punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta te niža stručna sprema ili osnovna škola.

Za osobe koje zadovoljavaju formalne uvjete iz javnog natječaja i stekle su status kandidata, bit će provedena prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testa iz općeg znanja. Inače, prijave su otvorene do 14. studenoga.

02. svibanj 2024 21:55