StoryEditorOCM
Dubrovnikstiže i marenda

Gradonačelnik objavio snimku, a Sunset Beach uzvratili: Zahvaljujući gradskim zaposlenicima napredak jednostavno zapanjujuć!

Piše Silvia Rudinović
17. srpnja 2024. - 11:29

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković objavio je snimku trećeg dana čišćenja plaže u Uvali Lapad, uz poruku: "Nastavljamo se čišćenjem". 

U komentarima se javio Kieran Kelleher, jedan od volontera okupljenih oko Facebook grupe Sunset Beach je Grad, koji kaže kako je zahvaljujući gradskim zaposlenicima napredak jednostavno zapanjujući.

"Znamo da će Grad pokušati poboljšati plažu za ljeto, ali opseg radova koji su u tijeku veći je nego što smo se ikada mogli nadati. U ime grupe zahvaljujemo svim gradskim djelatnicima koji rade u vrlo teškim uvjetima zbog vrućine", poručio je i dodao kako od članova grupe Sunset Beach hrana za radnike danas stiže malo kasnije.

"Ružne ‘cabane‘ se demontiraju i dok pišem. Pisali smo vlasniku zgrade (tvrtci s/bez koncesije - ovisno na kojem sudu tražite) da hitno riješi opasne crijepove koji padaju sa zgrade najbliže hotelu Adriatic", dodao je Kelleher i kaže kako je dobio odgovor da čekaju da dođe izvođač radova.

07. rujan 2024 04:35