StoryEditorOCM
DubrovnikGRADSKI KOTAR GRAD

Evo gdje će građani parkirati dok traje snimanje filma

Piše dv
6. veljače 2022. - 18:32

Marin Krstulović, predsjednik Gradskog kotara Grad Marin Krstulović obavijestio je sugrađane putem kotarskog Facebooka o dogovoru sa “Sanitatom”. Evo gdje će stnovnici Grada parkirati od večeras pa dok traje snimanje filma zbog kojeg je zauszet parking na Pilama i ispod Žičare:

Išao sam u Sanitat akonto parkinga na Pilama za vrijeme snimanja filma, obavijestiti su me slijedeće:

"Od 6. veljače u popodnevnim satima iza 17:00 sati, 7. i 8.veljače cijeli dan, za korisnike povlaštene parkrališne karte (PPK), biti će osiguran besplatan parking na parkiralištu Žičara donji plato ispred Tabasca. Od 7. i 8. veljače, za potrebe snimanja filma, iznajmljen je dio parkirališta u Ulici Iza Grada i gornji plato parkirališta Buža, Tenis- Tabor, a 8. veljače i dio parkirališta u Ulici Frana Supila ispred Hotela Argentine.

Parking na Pilama je također iznajmljen od strane filmaša tako da na njemu ne možemo osigurati besplatan parking za vlasnike PPK. Parkirališta u Ulici Iza Grada i na Buži će se početi prazniti 6. veljače u popodnevnim satima pa građani već tada mogu preparkirati svoja vozila na parkiralište Žičara donji plato," obavijEstio je sugrađane predsjenik GK Grad.

03. svibanj 2024 01:34