StoryEditorOCM
DubrovnikUspjeh

Ekonomska i trgovačka škola postala službeni partner Europske komisije u organizaciji Europskog tjedna strukovnog obrazovanja

Piše dv
4. ožujka 2022. - 09:28
Ekonomska i trgovačka škola postala službeni partner Europske komisije u organizaciji Europskog tjedna strukovnog obrazovanja

"Zadovoljstvo nam je informirati vas kako je naša škola postala službeni partner Europske komisije u organizaciji Europskog tjedna strukovnog obrazovanja koji će se ove godine obilježavati od 16. do 20. svibnja. 

Riječ je o projektu koji je Europska komisija prvi put pokrenula 2016. godine s ciljem promoviranja i podizanja na višu razinu strukovnog obrazovanja u zemljama Europske unije.  

Ekonomska i trgovačka škola jedina je strukovna škola na području Dubrovačko-neretvanske županije koja aktivno od samog početka sudjeluje u ovom projektu.   

Za obilježavanje 6. tjedna strukovnog obrazovanja ove smo godine prijavili dva ključna događanja zbog čega nas je Europska komisija uvrstila u svoj službeni program i evidentirala na svojoj interaktivnoj mapi.    

S ponosom ističemo da se radi o Sajmu vježbeničkih tvrtki i predstavljanju GLOBE projekta o održivom razvoju i očuvanju okoliša", stoji u obavijesti Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik.

05. svibanj 2024 19:52