StoryEditorOCM
DubrovnikUSKORO KREĆE NAPLATA

Doznajemo kad novi zakupac preuzima parkiralište Opće bolnice Dubrovnik i pod kojim uvjetima. Bolnica postavila limit na cijenu!

Piše Silvia Rudinović
22. kolovoza 2023. - 09:46

Opća bolnica Dubrovnik 17. kolovoza potpisala je ugovor s novim zakupcem parkirališta pred bolničkom zgradom, tvrtkom Best in Parking-KOM d.o.o., iz Zagreba. Sukladno ugovornim odredbama, rok za predaju prostora zakupniku je petnaest dana od dana potpisivanja ovog ugovora, kažu u OB Dubrovnik. Prilikom primopredaje utvrdit će se zapisnik s podacima o stanju parkirališnog prostora koji se daje u zakup.

image

Parkiranje ispred bolnice besplatno bar do 1. rujna

Radari Kontrole Dubrovačka županija/Viber

- Novi zakupac će u idućih 20-ak dana preuzeti parkiralište. Za sve korisnike parkiranje će sigurno biti besplatno do 1. rujna, a moguće i još koji dan nakon toga. Zadovoljni smo ugovorenim uvjetima, a vjerujem da će biti zadovoljni i korisnici s obzirom da je jedan od uvjeta bio da cijena parkiranja prva tri sata bude do jednog eura. Za svaki daljnji sat cijena ne smije biti veća od jednog eura po satu – kaže dr. Marijo Bekić, ravnatelj OB Dubrovnik.

image

Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić

Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Prvih 20 minuta zadržavanja na parkiralištu bit će besplatno.

Novi zakupac, kako su objavili iz Opće bolnice, ispunio je natječajne uvjete te ponudio mjesečnu zakupninu od 8.100 eura, plus PDV.

image

Prošlog tjedna je potpisan ugovor s novim zakupcem koja inače gospodari i javnom garažom na Ilijinoj glavici

Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Drugi uvjet postavljen novom zakupcu je besplatno parkiranje za bolničke zaposlenike.

02. svibanj 2024 23:57