StoryEditorOCM
DubrovnikCRNI SPREJ PO FASADI

Dok se uređuje novi parking u nekadašnjoj remizi, žuta kuća na rubu zemljišta išarana grafitima

Piše MRK
FOTO TONĆI PLAZIBAT
30. svibnja 2023. - 11:13
Obiteljska kuća u sklopu Remize, koja je još sredinom ožujka prodana dubrovačkom poduzetniku Lovorku Miloševiću išarana je grafitima.Tonći Plazibat/cropix/

Obiteljska kuća na broju 10 Ulice S. S. Kranjčevića u sklopu nekadašnje Remize, koja je još sredinom ožujka prodana dubrovačkom poduzetniku Lovorku Miloševiću koji na zemljištu uređuje parking jučer je išarana grafitima.

Već smo ranije pisali kako je kuća prodana bez znanja stanara - sestre vlasnika s kojom je imao doživotni ugovor o uzdržavanju, njezinog muža i autističnog sina. Dok se na zemljištu trenutno prvode kraju radovi na uređenju parkinga, nije prvi puta da smo pisali o problemima koje stanari ove zgradeimaju s novim vlasnikom, već su im ranije  tijekom rušenja i čišćenja terena radnici probili zid kuće. Crnim sprejem kuća je doznajemo bila išarana imenima nekoliko Dubrovčana koja su kasnije precrtana novim slojem crnog spreja. Nije poznato je li slučaj prijavljen, no PU dubrovačko neretvanska nije se oglasila o ovom slučaju.

04. svibanj 2024 21:47