StoryEditorOCM
DubrovnikJE LI ŠUTNJA ZLATO?

Dok čekamo odgovore iz Policije oko Kristićevih pitanja, ali i Jugove šutnje pričat će se svakojake priče, a one sigurno nisu u interesu sporta

Piše Tonči Vlašić
23. ožujka 2022. - 16:22

Ponovno se priča o Vaterpolskom klubu Jug Adriatic osiguranje, a nisu događanja u bazenu u prvom planu. Važnu utakmicu protiv splitskog Jadrana večeras u Gružu zasjenio je nastavak priče koju je svojim pitanjima potaknuo prije nekog vremena gradski vijećnik Maro Kristić: 'Zašto postoje tri vaterpolo kluba Jug, odnosno tri udruge koje su vezane uz Vaterpolo klub Jug, koje nose različita imena, sve tri imaju istog direktora i tri različita predsjednika i uredno produžene mandate?'.

Posebno je odjeka imalo pitanje: 'Koji Jug od tri spomenuta slavi iduće godine stoljeće postojanja?'

Najtrofejniji hrvatski klub se nije očitovao nakon što je Kristić to prvi put spomenuo za govornicom na gradskom vijeću. Kristić se sad oglasio s informacijom kako ga je zbog njegovih pitanja zvala Policija, te kako je ista pokrenula istragu, a čim je policija uključena, bez obzira je li netko kriv ili ne, odmah se stvorila loša slika.

Jug i dalje šuti, te ističe: Neka policija radi svoj posao. Kristić ističe činjenicu kako je Jug naš, kako mora biti transparentan, kako samo želi znati gdje su i za što potrošeni novci koje Grad, te Županija, daju klubu.

Sad imamo policiju uključenu u priču. Ona će zatražiti i od Juga odgovore, proći sve, te svima nama dati odgovore na pitanja.

Do tad će se oko Kristićevih pitanja, ali i Jugove šutnje pričati svakojake priče, a one sigurno nisu u interesu sporta.

27. travanj 2024 01:44