StoryEditorOCM
DubrovnikČESTITKE

Brončana košarkašica Ella Majstorović na prijemu kod gradonačelnika

Piše PSD.
2. rujna 2022. - 14:19

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su danas mladu dubrovačku košarkašicu Ellu Majstorović koja je na Europskom prvenstvu u Portugalu sa Hrvatskom ženskom košarkaškom reprezentacijom (U16) osvojila brončanu medalju.

 

Ovom prigodom, gradonačelnik Franković uputio je čestitke mladoj košarkašici na izvanrednom uspjehu i odličju koji, kako je istaknuo, pokazuje koliko je uistinu sjajnih i nadarenih sportašica u gradu Dubrovniku. Posebno je pohvalio njezino osobno postignuće obzirom da je na ovom međunarodnom natjecanju,  košarkašica Majstorović proglašena prvim asistentom.

 

„Uspeti se na pobjedničko postolje na ovakvom jednom natjecanju visoke kategorije i pritom predstavljati naš Grad i Hrvatsku vjerujem da je poseban osjećaj vrijedan pamćenja. Svojim neumornim zalaganjem, treninzima, odricanjima i posvećenosti košarci dokazala si vlastite kvalitete. Stoga vjerujem kako je pred tobom blistava budućnost kako u onom ekipnom dijelu, ali i nastavku tvog osobnog profesionalnog razvoja. Čestitke u ovoj prilici želim uputiti mladoj ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Hrvatske, klubu Ragusa, kao i vašem stručnom stožeru koji vas prati i motivira da budete najbolje.

 

Prijemu je nazočila i trenerica Ženskog košarkaškog kluba Ragusa Alma Majstorović koja je ovom prilikom zahvalila gradonačelniku na današnjem prijemu, prepoznavanju rezultata i pružanju podrške koja je, kako je dodala, od iznimne važnosti zbog daljnjeg napretka košarke na jugu zemlje. 

 

28. travanj 2024 13:14