StoryEditorOCM
DubrovnikNAKON OSTAVKE U DAD-U

Božo Benić, budući gradski pročelnik kazao nam je što ga čeka na novom radnom mjestu

Piše Dubravka Marjanović Ladašić
24. studenog 2021. - 21:25

Na izvanrednoj skupštini Društva arhitekata Dubrovnik održanoj prošlog tjedna, dosadašnji potpredsjednik Društva Božo Benić na osobni je zahtjev razriješen ove funkcije. Skupština je za novog dopredsjednika izabrala dosadašnjeg člana Izvršnog odbora Ivana Vojnića, a za novu članicu Izvršnog odbora Petru Radonić. Skupština je usvojila i novi Statut Društva arhitekata Dubrovnik.

Božo Benić, naime, dolazi na mjesto pročelnika Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, a na dužnost bi trebao stupiti početkom prosinca. Potvrđuje nam vijest i dodaje da će Upravni odjel biti otvoren za sve prijedloge, ideje i suradnju s Društvom arhitekata Dubrovnik.

- Unaprijed svjestan kako novo radno mjesto od mene traži potpuni angažman i duboku posvećenost u svim pitanjima koja se tiču prostornog i urbanističkog razvoja i uređenja grada, a zbog čega se ne bih mogao posvetiti radu Društva arhitekata Dubrovnik u onoj mjeri u kojoj mislim da mjesto u izvršnom tijelu Društva podrazumijeva, podnio sam ostavku na mjesto dopredsjednika – pojašnjava Benić, zahvalivši svima s kojima je proteklih godina surađivao i koji su na bilo koji način doprinijeli radu i ugledu Društva. Zaželio im je puno uspjeha u daljnjem radu, te pozvao na daljnju suradnju u svim aktivnostima koje se tiču unaprjeđenja stanja u prostoru.

26. travanj 2024 16:59