StoryEditor
DubrovnikDURA KREĆE S JESENSKIM CIKLUSOM

Besplatne radionice za poduzetnike i one koji to planiraju postati

Piše PSD.
24. rujna 2019. - 12:29
Želite biste postati poduzetnik, no muči vas birokracija i nemate vremena čitati propise? Ili ste već u poduzetničkim vodama, ali ste željni novih znanja nužno potrebnih za Vaše poslovanje. Prijavite se na Stratup akademiju. Slijedeći tjedan započinju prijave na naše besplatne radionice za poduzetnike i one koji to tek planiraju postati.

U nastavku je novi raspored radionica za period listopad-prosinac 2019. godine, proučite ga i pomno isplanirajte svoj raspored kako bi mogli prisustvovati radionicama. U rasporedu se nalaze termini i teme predavanja te njihovi predavači. Link s naziva edukacije Vas vodi na našu web stranicu gdje se možete više informirati o samim radionicama i njihovim predavačima.

Kako se prijaviti?
  1. Prijave za radionice objavljujemo na web stranici DURA i u medijima 7 dana prije održavanja predavanja.
    Prijaviti se možete putem on line prijavnice unutar objavljene edukacije na web stranicama DURA-e, a više informacija možete dobiti na e-maila: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271.
    Obzirom da su prijave za sve radionice otvorene cijelo vrijeme, obavijest o uspješnoj prijavi će te dobiti na mail 7-10 dana pred samu radionicu. Da bi prijava bila potpuna u tom trenutku bi bilo potrebno da putem maila potvrdite Vaš dolazak.
    Dođite u dogovorenom terminu na prijavljenu edukaciju u DURA-u, Branitelja Dubrovnika 15, sala u prizemlju.
Prilikom prijave na bilo koju radionicu ulazite u bazu zainteresiranih polaznika naših edukacija koje dodatno obavještavamo o terminima narednih edukacija.
loading...

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 05:29