StoryEditorOCM
DubrovnikOd Kapelice do vatrogasaca

Asfaltira se Zagrebačka: Vozači, naoružajte se strpljenjem, povremeni zastoji su mogući. Evo kome je zabranjeno prometovati oko Grada

Piše dv
21. veljače 2023. - 12:10

U tijeku su radovi na uređenju - sanaciji asfaltnog kolnika u Zagrebačkoj ulici na potezu od Kapelice do Vatrogasaca.

Zbog nedovoljne širine ulice, a kako bi se radovi mogli što kvalitetnije izvesti, danas i sutra, 21. i 22. veljače, Zagrebačka ulica zatvorena je za prometovanje kamiona i autobusa, dok je prometovanje osobnih automobila i kombi vozila omogućeno.

image

Asfaltira se od Kapelice do vatrogasaca

Fb Grupa ‘radari - Kontrole Dubrovačka županija‘/
image

asfaltiranje zagrebacke

Dv/

Posebnom režimu prometovanja prilagodio se i javni prijevoznik Libertas, a privremeni vozni red može se pogledati na web stranici Libertasa.

image

na Ilijinoj glavici znak je zabrane prometa autobusima i vozilma težim od 5 tona kroz Zagrebačku

Dv/

Inače, sanacija kolnika u Zagrebačkoj ulici obuhvaća dionicu duljine 250 metara i površine oko 2000 kvadrata, a oštećeni kolnik na ovom potezu sanira se u punoj širini (parkirni i kolni trak). U potpunosti će se ukloniti postojeći mikro asfalt te ugraditi novi sloj asfaltnog zastora, koji kvalitetom odgovara zahtjevima jedne od prometom najopterećenijih gradskih ulica.

image

asfaltiranje zagrebacke

Dv/

Ovisno o prirodi i dinamici radova može doći do povremenih kraćih zastoja u odvijanju prometa te se građani mole za strpljene i razumijevanje ako do takvih situacija dođe. 

 

04. svibanj 2024 15:48