StoryEditorOCM
DubrovnikDAJMO RUKE

Anamarija Miletić pozvala Lapađane: Podržite nas u nedjelju i pokrenimo promjenu prema boljem životu! Kotarski izbori su prilika da susjedstvo uredimo u skladu sa potrebama naših sugrađana...

Piše Dv
11. studenog 2022. - 12:31

Kandidacijske liste grupe birača nositelja Anamarije Miletić za gradski kotar Lapad poziva sve Lapađane da izađu na ponovljene kotarske izbore ove nedjelje i podrže listu koja je spremna dati ruke svom susjedstvu i pokrenuti promjenu koja će osigurati bolju kvalitetu života svim našim sugrađanima.

image
Dajmo ruke

- Zašto je važno izaći na kotarske izbore? Kotarski izbori su prilika da susjedstvo uredimo u skladu sa potrebama naših sugrađana, zajednički da radimo za bolji Lapad i usmjeravamo želje i zahtjeve koje dobijemo od naših Lapađana prema gradskoj upravi. Spremni smo voditi naš kotar za dobrobit svih građana, svoje vrijeme posvetiti kako bi se poboljšali komunalni uvjeti u svim dijelovima i otvoriti kanale komunikacije prema građanima, kroz zborove građana i direktne kontakte preko društvenih mreža. Podržite nas u nedjelju i pokrenimo promjenu prema boljem životu – kazala je Anamarija Miletić, nositeljica liste, koja je dio platforme „Dajmo ruke“.

Podsjetila je kako je prošlu nedjelju razlika bila u samo tri glasa i ovo je prilika da što veći broj Lapađana izađe na izbore.

MOŽEMO UTJECATI NA PROMJENU

image

Anamarija Miletić i Maro Kocković

Dajmo ruke

- Svi lokalni komunalni problemi koje imamo kao građani su slični ili isti. Mi smo se prepoznali i organizirali kroz inicijativu Dajmo Ruke jer je čine ljudi različitih profila koji su željni i voljni učiniti bolje za svoj dio grada. To se dokazalo na izborima prošlu nedjelju, kad su nam nedostajala samo 3 glasa da Lapad promijeni smjer. Od dosadašnjeg vodstva kotara Lapad nije bilo puno koristi na što su nam mnogi naši sugrađani ukazali te smo jako zadovoljni odazivom i zahvalni smo na njihovom povjerenju. Bitno je da smo svjesni da smo mi građani svog grada te da možemo utjecati na pozitivne promjene te zajedno kanalizirati potrebe našeg kotara, tj. građana – izjavio je na tiskovnoj konferenciji Maro Kocković s KLGB Anamarije Miletić za Lapad.

Na kraju, pozvali su sve Lapađane da ovu nedjelju prošetaju do prostora kotara u kojem je jedino biračko mjesto za Lapad. Ako ne znate, nalazi se između veterinarske ambulante Bobanović i butige i podže naš Lapad.

Lapade naš, dati ruke znaš!

03. svibanj 2024 21:56