<p>DV Dubrovnik, 220823 Sladoledarna Dubravka, za marketing.
VRIJEME JE ZA SLADOLED

Slastičarnica Dubravka 1836: čarolija okusa na ulazu u Grad

Piše PROMO
Foto Bozo Radic/Cropix
28. kolovoza 2023. - 08:36

Postoji mnogo stvari koje ne smijete propustiti u Dubrovniku, a jedna od njih je sladoled u slastičarnici restorana Dubravka 1836. Ovdje, na ulazu u povijesnu jezgru Dubrovnika nudi se veliki izbor sladoleda punih okusa. Izaberite neki od više od četrdeset različitih osvježavajućih okusa sladoleda slastičarnice Dubravka pa preko mosta od Pila krenite u obilazak Grada – neprocjenjivo.

 

Slastičarnica restorana Dubravka 1836 nudi više od četrdeset vrsta sladoleda, a u rapsodiji okusa najomiljeniji su klasični: lješnjak, vanilija, čokolada, pistacija, slani kikiriki... 

- Svaki je okus jedinstven, a ove godine u ponudi imamo i više vrsta veganskih sladoleda i sugar-free sladoleda koji su posebno popularni – ističu iz slastičarnice. U slastičarnici ističu kako im se gosti često vraćaju i nakon nekoliko godina.  Posebno nas ponosnim čini to što nam dolaze turisti iz Amerike, Velike Britanije..., bili su kažu nam kod nas prije nekoliko godina, pa su zbog našeg izvrsnog sladoleda, došli ponovo, kažu u slastičarnici Dubravka.

Talijanske tehnologije drže se od prvog dana. Ovo je mjesto gdje se ne škrtari na najkvalitetnijim namirnicama pri spravljanju sladoleda, što je jedina tajna ovog sladoleda spektakularnog okusa.  Sladoled mora biti kremast i okusom odmah prepoznatljiv gostu. Nezaobilazni sastojci su i ljubav prema poslu i neizostavan osmijeh. U ovoj dubrovačkoj slastičarnici, vrijedno je naglasiti, darežljivi su prema djeci i domaćoj čeljadi. 

 

01. svibanj 2024 10:16