StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoEU FONDOVI - NOVE PRILIKE U DUBROVNIKU

Želite se prijaviti za sredstva EU fondova? U petak u Hotelu Kompas doznajte koje su mogućnosti za financiranje do 2027.

Piše M. R. K.
13. ožujka 2024. - 11:12

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, organizator je informativno-edukativnog događaja „EU FONDOVI - Nove prilike 2021. - 2027.“ koji će se održati 15. ožujka 2024. godine s početkom u 10 sati u Dubrovniku, u prostorijama Hotela Kompas Dubrovnik.

 

Informativni događaj pod nazivom „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“ namijenjen je predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Tijekom događanja uzvanicima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. te posebno novih programa Konkurentnost i kohezija 2021.-2027. (PKK) i Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027. (ITP). Ujedno će biti riječi i o Europskom socijalnom fondu Plus (ESF+), javnoj nabavi i naučenim lekcijama, ulaganju u turizam i otoke te financijskim instrumentima, kao i o iskustvima dosadašnjeg korištenja sredstava iz EU fondova. 

Na panel raspravama će predstavnici lokalnih vlasti, poduzetnici i korisnici EU fondova predstaviti iskustva korištenja fondova Europske unije na lokalnoj razini i pripremu za korištenje sredstava u novom programskom razdoblju, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Informativno-edukativno događanje otvorit će ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković te župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

 

▪️ Broj mjesta je ograničen, a prijave će se zaprimati do 14. ožujka 2024. godine ili do popunjena kapaciteta.

▪️ Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici: https://bitly.ws/3fj8I

27. srpanj 2024 06:33