StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoBudući turistički resort

Vatreni Luka Modrić i Mateo Kovačić s Vicencom Blagaićem obišli Tri sestrice

Piše G.B.
7. srpnja 2024. - 11:23

Poduzetnik Vicenco Blagaić koji je neadvno najavio pokretanje investicije na lokalitetu Tri sestrice u svom vlasništvu susreo se s dvojicom hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

Fotografije srdačnog susreta s Vatrenima koji ovih dana odmaraju na krajnjem jugu, podijelio je na društvenim mrežama i potaknuo time spekulacije o mogućem ulaganju u luksuzni resort Hrvatski san.

Blagaić je, podjsetimo, projekt pokrenuo još prije 17 godina, započevši s otkupom zemljišta od privatnih vlasnika. Sredinom lipnja ove godine objavio je da konačno kreće s investicijom.

Na stranicama Hrvatske gospodarske komore navedeno je kako se projekt “3 sestrice - Hrvatski san” planira provesti na ukupnoj površini od oko 260 ha, od čega je 40 ha planirano za luksuzni turistički resort s hotelima, turističkim centrom i dodatnim objektima - 7 hotela sa 400 smještajnih jedinica, 500 apartmana, sportskim sadržajima, marinom za mega jahte do 400 vezova, golf terenom s 27 rupa, 220 vila, dućanima, restoranima, barovima, muzejima, galerijama i sl.

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/dubrovnik/zupanija/primorje/bageri-na-tri-sestrice-rade-punom-parom-investicija-je-teska-920-milijuna-eura-1397683

 

05. listopad 2024 02:01