StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoVELIKA ŠKRTICA

Umirovljenica ušla u naš supermarket i ostala u šoku! Smanjuju se paketi hrane i sredstva za čišćenje, ali ovo je neviđeno

Piše Dora Koretić/JL
25. travnja 2023. - 13:15

Smanjuju se paketi hrane i sredstva za čišćenje, a slučaj kojeg nam je dojavila jedna naša vjerna čitateljica pokazuju da su proizvođači odlučili štedjeti - čak i na spužvi.

Naime, čitateljica je umirovljenica koja redovito kupuje robu na akciji pa je tako u nekoliko navrata u jednom trgovačkom lancu kupila paket od tri spužvice za pranje posuđa, donosi Velika škrtica Jutarnjeg lista

image

spužve lidl

/Slobodna Dalmacija

Složila ih je lijepo u kuhinjski ormarić, no kad je malo bolje pogledala - svaka nova koju je kupila bila je manja od prethode.

Proizvođač ih je kroz proteklo vrijeme u nekoliko navrata smanjio, a pitanje je koliko je to potrošača uopće zamijetilo.

"Većinu stvari kupujem na akcijama pa sam tako kupovala i spužvice. Isti proizvod, i smanjivao se kroz vrijeme. Kod slaganja na policu - uočila sam da mi se veličina ne uklapa. Kad pogledam količinu - u zadnjoj nedostaje otprilike jedna spužvica", iznenadila se naša čitateljica pa nam poslala i nekoliko fotografija.

image

spužve lidl

/Slobodna Dalmacija
02. svibanj 2024 18:17