StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPREDSTAVILI SE AMERIČKOJ PUBLICI

TZ Županije: Na sajmu kojeg je obišlo 35 tisuća posjetitelja, hrvatski štand je bio jako dobro posjećen

Piše dv
21. ožujka 2022. - 10:07

U kongresnom centru Javits u New Yorku proteklog vikenda održan je sajam New York Travel & Adventures Show, na kojem je svoju ponudu predstavila i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije. Sajam New York Times Travel Show na kojem smo ranijih godina redovito nastupali, preuzeo je novi organizator, stoga novi naziv sajma i novi datum održavanja, dok je lokacija ostala ista.

Na štandu koji je zakupila Hrvatska turistička zajednica suizlagači su pored Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije bili Turistička zajednica Grada Zagreba, Splitsko-dalmatinske županije i Ličko-senjske županije. Prvi dan sajma bio je rezerviran samo za poslovnu publiku, dok su subota i nedjelja bili otvoreni za svih. Sajam je posjetilo oko 600 turističkih agenata, a ukupno oko 35.000 posjetitelja. Naš štand je bio jako dobro posjećen cijelo vrijeme održavanja sajma, a većina nam je rekla da jedva čekaju ponovno doći u Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju.

S obzirom na najavu avio kompanije United Airlines za nastavak izravnog leta New York – Dubrovnik i ove godine, bilo je poželjno ponovno predstaviti našu ponudu američkoj publici.

19. travanj 2024 07:34