StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPROMOCIJA ŽUPANIJE

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije suizlagač na sajmu Ferien Messe u Beču

Piše DV
14. ožujka 2024. - 16:13

 

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po drugi put nastupa na sajmu Ferien Messe u Beču kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 169m2. Sajam se održava od 14. do 17. ožujka 2024. godine.

Suizlagači su: Cresanka, Hadria, ID Riva, TZŽ Splitsko-dalmatinske, TZ Grada Zagreba, TZ otoka Krka, Aminess, Jadrolinija, TZŽ Dubrovačko-neretvanske, TZŽ Ličko-senjske, Camping Šimuni, TZ Rab, Opatija Riviera, TZŽ Zadarske, TZŽ Šibensko-kninske, NP Plitvička jezera, Klaster Slavonija, NP Brijuni, TZ Kvarnera, Valamar, TZ Grada Crikvenice.

Izlagači će imati mogućnost predstavljanja na sajmu uživo i na informacijskoj platformi namijenjenoj određenim ciljnim skupinama, od samaca do obitelji, od mladih istraživača i pustolovnih putnika do luksuznih turista, svi su oni među potencijalnim kupcima.

Ferien-Messe Beč mjesto je gdje svatko može pronaći savršeno prilagođenu ponudu putovanja i slobodnog vremena, ekskluzivne odmore, savjete za aktivnosti u slobodno vrijeme i inspiraciju za slijedeću avanturu.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2023. godini posjetilo 36.141 turista iz Austrije, a ostvarili su 177.360 noćenja, što je porast od 4% i u dolascima i u noćenjima u odnosu na prethodnu godinu.

02. svibanj 2024 02:07