StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvou nekoliko klikova

Ryanair uvodi 13 novih linija i to slavi prodajom karata od 150 kuna! Evo gdje sve možete odletjeti!

Piše dv
27. siječnja 2022. - 21:01

Poznata aviokompanija Ryanair povećava kapacitet u Hrvatskoj i uvodi dodatnih 13 linija u usporedbi s prošlim ljetom, javljaju Putoholičari. 

Ovime se kapacitet proširio na ukupno 27 luka: 

- Baden – Baden

- Basel

- Bratislava

- Bruxelles Charleroi

- Krf

- Dortmund

- Dublin

- Eindhoven

- Frankfurth – Hahn

- Göteborg

- London Stansted

- Lavov 

- Malaga

- Malmo

- Malta

- Manchester

- Memmingen

- Milano – Bergamo

- Napulj

- Paphos

- Paris Beauvais

- Podgorica

- Rim Fiumicino 

- Sofija

- Solun

- Oslo – Torp

- Dusseldorf – Weeze

U ime Ryanair grupe, izjavu je dao izvršni direktor Lauda Europe, David O’Brien, te kazao:

- Zadovoljstvo nam je najaviti naš najveći ljetni red letenja ikad u Zagrebu u kojem će Ryanair obavljati više od 70 tjednih letova na 27 destinacija, dajući dolaznom turizmu prijeko potreban poticaj, a hrvatskim potrošačima najširi izbor odličnih destinacija, kako za slobodno vrijeme, tako i za poslovna putovanja. Ryanair ulaže u Hrvatsku kako bi joj pomogao u oporavku turističke industrije nakon pandemije koronavirusa i ojačao povezanost s ostatkom Europe, a istovremeno sam Ryanair nastavlja rasti i zračni promet vraća se na razinu prije pandemije, donosi Slobodna Dalmacija.

Kako bismo proslavili ovih 27 ljetnih linija, pokrećemo rasprodaju sjedala s cijenama karata od samo 152 kn (19,99 €) za putovanje u jednom smjeru do kraja travnja 2022. Promotivne cijene iskoriste do subote, 29. siječnja, u ponoć. Budući da će se ove nevjerojatno niske cijene karata brzo rasprodati, savjetujemo da već danas rezervirate svoje mjesto na www.ryanair.com, rekao je u ime kompanije izvršni direktor Lauda Europe, David O'Brien. 

26. travanj 2024 19:27