StoryEditorOCM

Ruska snimateljska ekipa skoro sedam dana snima emisiju u našoj Županiji, a izdanje časopisa National Geographic Traveler Poljska posvećeno Hrvatskoj

Piše Dv
22. svibnja 2021. - 11:24

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji će od subote 22. svibnja do petka 28. svibnja 2021. godine boraviti ruska snimateljska ekipa TV Channel Russia 1. Šesteročlana ekipa će snimati emisiju „Po sekretu vsemu svetu!“ u Dubrovniku, Stonu, na otocima Mljetu i Korčuli, te na poluotoku Pelješcu.

Emisija ima gledanost od 7 milijuna osoba, posebno među mlađom i srednjom generacijom turista. Prva epizoda prikazat će se u lipnju, a druga u rujnu 2021.

Osnovni cilj studijskog putovanja je pokazati potencijalnim ruskim turistima sve ljepote koje nudi Dubrovačko-neretvanska županija. Kao što je već poznato uskoro se uspostavlja i izravna avionska linija između Moskve i Dubrovnika,a ponovno je otvoren i hrvatski konzulat u Moskvi koji izdaje turističke vize za ruske turiste.

Osim snimanja prirodnih i kulturnih znamenitosti i uobičajenih aktivnosti na kopnu i moru, voditelj emisije će se okušati u spravljanju nekolicine lokalnih specijaliteta, zaplesati će nekoliko tradicionalnih plesova, pa i zapjevati s klapom.

National Geographic Traveler Poland

Uz pomoć predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj otvorila nam se izvrsna prilika za sudjelovanje u posebnom izdanju časopisa National Geographic Traveler Poljska s naslovom „Hrvatska – 23 putovanja života“. Izdanje je u potpunosti, na 116 stranica, posvećeno Hrvatskoj. Ovo posebno izdanje na tržište izlazi upravo danas u subotu 22. svibnja 2021. godine u nakladi od 35.000 primjeraka. Vjerujemo da će časopis (i online izdanje) u kojem se nalazi i advertorijal o Dubrovačko-neretvanskoj županiji biti izvrsna inspiracija poljskim turistima za daljnje otkrivanje Dubrovačko-neretvanske županije.

26. listopad 2024 14:27