StoryEditor
Turizam i gospodarstvoDURA - STARTUP AKADEMIJA

PRIJAVITE SE Besplatna radionica "Poslovni plan" 

Piše PSD.
5. ožujka 2018. - 13:22

Razvojna agencija Grada Dubrovnika nastavlja s proljetnim ciklusom Startup akademije. Ovaj put za vas organiziramo besplatnu radionicu na temu Poslovni plan“ koja će se održati u subotu, 10. ožujka 2018. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 10:00 sati.
 
Poslovni plan jedan je od ključnih dokumenata pri kretanju u vlastito poslovanje jer poduzetniku pokazuje smjer prema kojem treba težiti. Iako se često smatra da se poslovni plan radi za banke i ostale financijske institucije,  mišljenja smo da bi poduzetnik trebao napraviti poslovni plan prvenstveno zbog sebe jer će mu on pokazati smjer i na kraju uštedjeti mnogo vremena. Iz tog razloga dođite i uz pomoć stručnjaka izradite svoj poslovni plan.
 
Teme radionice su:

  • Osnove poslovnog planiranja
  • Pregled i tumačenje radne bilježnice “Poslovni plan"
  • Izrada kratkog jednogodišnjeg poslovnog plana kroz obradu radne bilježnice ( svaki polaznik će razraditi svoju poslovnu ideju i napraviti svoj poslovni plan )
 
Polaznici će dobiti informacije i saznanja o potrebi i razlozima potrebe izrade poslovnog plana kao osnove za uspješno vođenje poslovanja. Naučit će metodologiju izrade kratkoročnog poslovnog plana. Približit će im se mehanizmi analize i praćenja poslovanja u skladu s poslovnim planom, te će biti upoznati s razlozima potrebe praćenja i usmjeravanja poslovanja prema aktivnostima i rezultatima navedenim u poslovnom planu.
Isto tako će kroz pitanja i savjetovanje dobiti odgovore na pitanja vezana direktno za njihovu poslovnu ideju, probleme na koje su nailazili u procesu realizacije ili pokušaja realizacije svojih poslovnih ideja, te na sva ostala pitanja vezana na temu održavanja radionice i poduzetništva općenito.
 
Predavačica Aiša Milović je dipl. ekonomistica, ima dugogodišnje poduzetničko iskustvo ( vlastitu tvrtku uspješno vodi još od 1992. godine do danas ), održala je preko 300 radionica vezanih za poduzetništvo i ima 15 godina radnog iskustva u području savjetovanja poduzetnika početnika, od pokretanja poslovne ideje, do razvoja poslovanja i uspješnog održavanja poduzetnika na tržištu. Kroz svoju tvrtku osim edukacije i savjetovanja bavi se i izradom poslovnih planova i investicijskih studija, te u suradnji sa bankama i pojedinim institucijama omogućila je mnogim poduzetnicima pribavljanje financijskih sredstava potrebnih za početak poslovanja i/ili za razvoj poslovanja, bilo kroz kredite, poticajna sredstva, zajedničku suradnju i sl.
 
Radionica je za sve polaznike besplatna.
 
Prijavit se možete na:
  • Online: PRIJAVNICA
  • E-mail: mpuljas@dura.hr
  • Telefon: 099 5361 271
Požurite, broj polaznika je ograničen!
 

#DURA
loading...

Izdvojeno

03. srpanj 2020 16:27