StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoZABAVNO I UKUSNO

POČEO 5. GOOD FOOD FESTIVAL Na Pilama gostovao Ricardo Luque

Piše dv
15. listopada 2018. - 16:14
Slasno i veselo bilo je u ponedjeljak na otvorenju petog po redu dubrovačkog Good food festivala. U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, manifestacija je počela na Brsaljama, otvaranjem Sajma zdrave hrane i domaćih proizvoda, uz predstavljanje ekološki ispravnih i na tradicionalni način napravljenih proizvoda.

Uz nastup glazbenika Ricarda Luquea, posjetitelji su mogli probati domaći med, likere, sireve i pršut.Posebnost ovogodišnjeg zdravog sajma je kućica "Arepa de Ricardo" gdje se može kušati venezuelanska arepa, tradicionalni venezuelanski kruh koji se ističe i kao simbol nacionalnog identiteta i kulturne baštine te latinoameričke države.


Festival koji će kulminirati nedjeljnom trpezom uz izbor ponajboljih specijaliteta dubrovačkih hotela i restorana duž Straduna, će trajati sedam dana, sve do 21. listopada, tijekom kojih će se održavati Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda na Pilama, a dubrovački restorani nudit će posebno osmišljene festivalske menije po promotivnim cijenama. je počeo Good Food Festival.
24. svibanj 2024 13:31