StoryEditor
Turizam i gospodarstvoVELIKA PRODAJA NA JUGU

Lovorko Milošević prodao Pema - novi vlasnik Studenac

Piše PSD.
10. ožujka 2020. - 10:07
Pemo - nagradna igra - marketing
Studenac, glavni maloprodajni trgovački lanac na jadranskoj obali i jedan od vodećih u Hrvatskoj postigao je dogovor o kupnji 100% udjela u društvu Pemo d.o.o., dubrovačkom trgovačkom lancu koji posluje u 35 prodavaonica te ima oko 370 zaposlenika u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Nakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN-a) te ispunjavanja svih uvjeta dogovorenih između stranaka, Studenac će steći 100% udjela u društvu Pemo d.o.o.
Michal Senczuk, predsjednik uprave Studenca, izjavio je:
"Tijekom proteklih godinu i pol dana razvili smo vrlo atraktivan format trgovine u Dubrovniku koji prvenstveno odgovara potrebama lokalnih kupaca, ali ujedno zadovoljava visoke standarde turističke potražnje. Shodno tome, naši rezultati na ovom području su iznad prosjeka, što je posebno važno za ovu transakciju jer postajemo značajan igrač u regiji i jačamo našu lidersku poziciju na obali."
Lovorko Milošević, osnivač društva Pemo d.o.o. zahvalio je "Pemovim lojalnim kupcima koji su ih podržavali od samih početaka pa sve do sada."- Vjerujem da će s istom podrškom nastaviti i u budućnosti”- izjavio je donedavni vlasnik Pema.
#PEMO
loading...

Izdvojeno