StoryEditorOCM

KLM povećava kapacitet prema Hrvatskoj, u srpnju svakodnevni letovi iz Amsterdama za Dubrovnik

Piše dv
29. lipnja 2022. - 12:51

Nizozemska nacionalna aviokompanija, KLM Royal Dutch Airlines, u srpnju značajno povećava kapacitet prema tri hrvatske zračne luke - Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, javlja portal Croatianaviation.

KLM će u srpnju nastaviti prometovati dva puta dnevno između Zagreba i Amsterdama, no doći će do značajnog povećanja kapaciteta.
Broj tjednih letova povećat će se prema Zračnoj luci Dubrovnik.Naime, do sada je na ovoj liniji od početka ljetnog reda letenja KLM prometovao samo subotom i nedjeljom, no od početka srpnja ova će linija biti u prometu svakodnevno, također sa zrakoplovima tipa B737-800.

KLM prema Splitu već sada prometuje svakodnevno, no radnim danima uglavnom s Embraer flotom. Od početka srpnja između dva grada prometovat će zrakoplovi tipa B737-800 i B737-700, a broj dnevnih letova će s jednog povećati na dva, pa čak i tri dnevna leta.

Nizozemski će prijevoznik u srpnju imati čak šest dnevnih letova prema tri hrvatske zračne luke, nudeći pritom široku mrežu konekcija preko svog čvorišta u Amsterdamu.

09. svibanj 2024 01:16