StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoNAKON PONOVLJENOG NATJEČAJA

Julijo Srgota bit će novi direktor Turističke zajednice županije

Piše Maja Rilović Koprivec
19. kolovoza 2022. - 12:46

Julijo Srgota, novi je direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije. Na ponovljenom natječaju on je na današnjoj sjednici Turističkog vijeća kojim predsjedava župan Nikola Dobroslavić  dobio najviše glasova članova. Izabran je na mandat od 4 godine, potvrđeno je iz  Dubrovačko-neretvanske županije. 

Podsjetimo, na ovaj  natječaj su se uz  Julija Srgotu, aktualnog direktora Zavoda za zapošljavanje, ponovo javili i Matea Bošković, zaposlenica Tramesa, te Ivana Rodin Miljas dugogodišnja turistička voditeljica više tržišta u agenciji Elite travel, te Ines Štrlek, inače zaposlenica u Turističkoj zajednici Županije. Ona se na ovaj ponovljeni natječaj, prvi puta javila kao i Joško Pulić, također dugogodišnji turistički stručnjak.

Razgovore s kandidatima obavilo je Turističko vijeće u kojem su uz čelnika župana Dobroslavića još i članovi Draženko Čović, Nikolina Farčić, Mihajlo Grgić, Ivan Karlić, Srđan Krištić, Frano Luetić, Stanko Ljubić, Hrvoje Šanje i Đivo Tomšić. Kandidati su predstavili svoje programe, a tu je najviše bodova očito dobio Srgota - pet od devet nazočnih članova.

 

09. svibanj 2024 02:24