StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoROADSTER NA MORU

Jet-Car stiže u Hrvatsku! Turski mlazni dvosjed mogao bi biti senzacija ovog ljeta na našim plažama, evo koliko će koštati

Piše Gordan Jelavić/OM
9. ožujka 2023. - 14:36

Ovogodišnji nautički sajam u Zagrebu bio je vrlo zanimljiv po pitanju noviteta. Na samom ulazu posjetitelje su dočekala dva sportska automobila, zapravo plastične kulise tog oblika složene oko mlaznog pogona, donosi Otvoreno more.

Turski Jet-Car već smo pratili na stranicama Otvorenog mora, a sada smo uživo mogli pogledati kako sve izgleda. Izdaleka je lako prepoznati popularne modele sportskih automobila, naravno bez službenih oznaka proizvođača iako ih nazivaju Manta, McLaren, 911...

Kupci samo trebaju odabrati boju i snagu, pa tako model s Rotaxovim motorom iz skutera Sea Doo 130 za 40 čvorova brzine košta 35 tisuća eura, bez poreza. Cijena je sasvim opravdano takva jer, osim šarene plastike, tu nema nikakve dodatne opreme.

Unutrašnjost dvosjeda je kao u peglici iz lunaparka i prostora za unaprjeđenje ima puno, ali koga to briga kad je u pitanju turistička zlatna guska u kojoj će kupci provesti dvadesetak minuta za 100 eura i sa selfiejem otići zadovoljni kući.

Prvi primjerci bit će u Poreču, gdje će ih iznajmljivati i prodavati tvrtka MZ Prestige, piše Otvoreno more.

23. ožujak 2023 11:52