StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoU STUDENOM I PROSINCU|

HOK Polaganje majstorskih ispita, prijave do 25. rujna

Piše DV
10. rujna 2020. - 11:56
Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije organizira polaganje majstorskih ispita u studenom i prosincu ove godine. Obavještavamo sve zainteresirane kandidate, koji ispunjavaju uvjete za pristup polaganju majstorskog ispita, da svoje prijave mogu predati zaključno do petka, 25. rujna u Obrtničku komoru Dubrovačko – neretvanske županije. Ispit će se održavati u periodu od 09. studenog do 18. prosinca.

Diplomom o majstorskom zvanju dokazuju se kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti. Ista je priznata u zemljama Europske unije. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta putem natječaja Obrazovanje za obrtništvo pokriva 80 posto troškova od cijene polaganja majstorskog ispita. Na ovaj natječaj se mogu prijaviti svi kandidati koji uspješno polože majstorski ispit.

Sve detaljnije informacije vezane za uvjete polaganja ispita i način prijave mogu se dobiti na stranici Komore www.du-hok.net, u komorskom uredu - Vukovarska 16, tel. 323-550, kontakt osoba: stručna suradnica za obrazovanje Jelena Svetac ili putem e-maila: obrazovanje-du@hok.hr.
 
25. travanj 2024 08:43