StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvodoprinos lokalnoj zajednici

Hilton Imperial i udruga osoba s invaliditetom Prijatelj Metković ostvarili važnu suradnju

Piše DV
1. prosinca 2022. - 15:14

Hotel Hilton Imperial Dubrovnik sklopio je ugovor o suradnji za 2023. godinu s Udrugom osoba s invaliditetom Prijatelj Metković, odnosno kupnju ručno izrađenih materijala koje proizvodi Prijateljica Plus d.o.o. integrativna radionica za zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Hotel Hilton godinama kroz svoj Blue Energy program aktivno sudjeluje u projektima udruga i lokalne zajednice. Primjeri su suradnje s Udrugom za Down sindrom, OB Dubrovnik, Dječji vrtići Dubrovnik (Mokošica), Centar za rehabilitaciju Josipovac, OŠ „Župa Dubrovačka“, Dječji Dom Maslina Dubrovnik, Dom za starije osobe Dubrovnik i Dom za starije i nemoćne „Domus Christi“ i mnogi drugi u kojima hotel i hotelski zaposlenici sudjeluju.

Najnovija suradnja hotela je s Udrugom osoba s invaliditetom Prijatelj Metković; neprofitnom i nevladinom udrugom koja obavlja socijalno-humanitarne djelatnosti od važnosti za osobe s invaliditetom. Ovlašteni zastupnik Udruge je predsjednik udruge je gospodin Nikola Popovac, s kojim je hotel dogovorio suradnju. Hotel se obvezao kupiti promotivne materijale koje proizvodi Prijateljica Plus d.o.o osnovana kao produžena ruka Udruge osoba s invaliditetom „Prijatelj Metković“ te zapošljava velik broj osoba s invaliditetom. Sva sredstva prikupljena kupnjom materijala bit će korišten za rad udruge „Prijatelj Metković“.

Hotel Hilton Imperial Dubrovnik ponosno nastavlja raditi na svom doprinosu lokalnoj zajednici.

27. travanj 2024 19:04