StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoTRADICIONALNI BOŽIĆNI DOMJENAK HOTELA LAPAD

FOTO: S novim direktorom, Hotel Lapad ulazi u 2020.godinu 

11. prosinca 2019. - 15:20
-Kad je naša obitelj kupoval Hotel Lapad, znali smo da su ljudi njegova najveća vrijednost. Stoga bih prvo zahvalio svim zaposlenicima hotela koji su ovu izazovnu sezonu iznijeli i od nje napravili vrhunsku, rekordnu u povijesti Hotela Lapad. Svakako, moramo zahvaliti i direktorici Vivian Kuculo koja ga je lani preuzela u teškim okolnostima, napravila dosta dobrih stvari i moram reći: nigdje ne ide jer ostaje dio našeg tima i pomagat će mi u vođenju hotela jer ja dolazim iz drugog biznisa- rekao je, pozdravljajući okupljene poslovne partnere te predstavnike medija novi direktor Hotela Lapad Hrvoje Brbora.

Potom je novi direktor, koji dužnost preuzima od nove godine, posebno pohvalio barmena Marija Margaretića koji je lani bio prvak Hrvatske, a ove godine je sudjelovao na svjetskom prvenstvu:

-S ponosom mogu reći da nema hotela u Hrvatskoj koji ima petog barmena na svijetu! Imate rijetku priliku i čast probati upravo taj 5. svjetski coctail. A svim gostima i dragim prijateljima želim sretan Božić i uspješnu novu 2020. godinu- poželio je Hrvoje Brbora svim okupljenima.

Domjenku je nazočio i Ivo Brbora, kao još jedan član obitelji- vlasnika poznatog lapadskog hotela. U fotogaleriji pogledajte tko je sve bio na ovom tradicionalnom domjenku te iskoristio prigodu kušati jedan od top 5. svjetskih coctaila.
22. travanj 2024 22:46