StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPotvrđeni na sjednici TZ Grada Dubrovnika

Evo tko će predstavljati Dubrovnik u Skupštini županijske Turističke zajednice, ima zvučnih imena

Piše DV
20. ožujka 2023. - 12:39

U ponedjeljak, 20.ožujka u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik, održana je 6. Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika

Na sjednici su izabrani predstavnici u Skupštinu TZ Dubrovačko-neretvanske županije – Ivan Josip Karlić (Valamar Riviera dd), Hrvoje Šanje (ALH), Srđan Meštrović (Royal Hotels and Resort doo), Srđan Pujo (Hotel Lero), Vivian Kuculo (Hotel Lapad), Dijana Urlić Obuljen (iznajmljivač) te Kristijan Pavić (ACI). Odabran je i revizor za nadzor poslovanja za 2023.g. Romano Dedović, tvrtka Konfidenca.

Direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika prezentirao je Izvješće o izvršenju Programa rada s financijskim izvještajem za 2022. godinu te se osvrnuo na do sada provedene aktivnosti, prošlogodišnje rezultate, ali i planove za nadolazeću sezonu.

Na skupu su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda: Izvješće o izvršenju Programa rada s financijskim izvještajem za prošlu godinu, Izvješće direktora o svom radu, Izvješće o radu Turističkog vijeća za 2022.g., Izvješće neovisnog revizora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem i Izvješće neovisnog revizora o reviziji financijskih izvještaja.

04. ožujak 2024 17:46