StoryEditor
Turizam i gospodarstvoTURISTIČKA PROMOCIJA |

EKIPA MAGAZINA ‘LE FIGARO‘ U DUBROVNIKU U fokusu putovanja su im Elafitski otoci, tradicija, povijest, visokokvalitetni smještaj i gastronomija

Piše dv
1. lipnja 2021. - 13:07
arhivska fotografija LopudaTonci Plazibat/Cropix

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji će do 7. lipnja 2021. boraviti novinarka Sarah Chevalley i nagrađivani fotograf Eric Martin iz prestižnog francuskog magazina „Le Figaro“, javljaju iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske.

U fokusu ovog putovanja su Elafitski otoci, tradicija, povijest, visokokvalitetni smještaj i gastronomija. Bogati sedmodnevni program obuhvatiti će obilazak otoka Šipana, Lopuda, Koločepa, sv. Andrije i Dakse. Program će završiti u Dubrovniku, gdje će imati organiziran obilazak Grada, Lokruma, zidina, posjet žičari s pogledom na Elafitske otoke koji su u fokusu ovog članka.

Magazin Le Figaro izlazi u 370.000 kopija i ima 1.300.000 čitatelja u Francuskoj i zemljama Beneluksa. Ovako kvalitetan članak od 10 stranica o Elafitskim otocima i Dubrovniku biti će izvrsna prilika za potaknuti turiste iz Francuske i zemalja Beneluksa za posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

17. lipanj 2021 01:06