StoryEditorOCM

Dodjela bespovratnih potpora za male i srednje poduzetnike

Piše DV
7. veljače 2022. - 12:44

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora po Programu poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva u Dubrovačko-neretvanskoj županiji za razdoblje 2022.-2024. godine, za sufinanciranje izrade poslovnih planova.

Korisnici potpora mogu biti fizičke osobe upisane u obrtni registar - obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva - OPG, mala i srednja trgovačka društva u 100% privatnom vlasništvu čije je sjedište odnosno prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Bespovratne potpore dodjeljuju se za troškove: izrade poslovnog plana ili investicijske studije koje su sastavni dio dokumentacije za podnošenje zahtjeva po kreditnim programima koje provodi Dubrovačko-neretvanska županije u suradnji sa poslovnim bankama, pod uvjetom da su kreditna sredstva realizirana; izrade poslovnog plana ili investicijske studije koje su sastavni dio dokumentacije za podnošenje zahtjeva po kreditnim programima koje provodi HAMAG i HBOR u suradnji sa poslovnim bankama ili samostalno, pod uvjetom da su kreditna sredstva realizirana.

Sufinanciraju se troškovi u visini do najviše 50% troškova, ali ne više od 5.000 kuna po pojedinom poduzetniku.

Dokumentacija za prijavu dostupna je na ovoj poveznici

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. prosinca 2022. godine. Za sve informacije o pozivu dostupan je kontakt: tel 020/351-431, ivna.suljak@dubrovnik-neretva.hr

01. svibanj 2024 18:36