StoryEditorOCM
KulturaFOTOGALERIJA S PROBE |

‘ZAHUKTAVA‘ SE ATMOSFERA NA MRTVOM ZVONU Kolarini vrijedno pripremaju svoju "Maru Fjočicu"

Piše Dv
26. lipnja 2020. - 18:33
Probe za predstavu ”Mare Fjočica” Joza Lovrića Jadrijeva u režiji Paola Tišljarića na Mrtvom zvonuVedran Jerinić
Kazališna družina Kolarin koja ove godine slavi svoj 10. rođendan 'punom parom' priprema svoju novu premijeru - predstavu "Mare Fjočica" Joza Lovrića Jadrijeva u režiji ravnatelja Kazališta Marina Držića Paola Tišljarića. Predstava je posvećena legendarnoj glumici Žuži Egrenyi koja je preminula 25. lipnja 2019., a koja je Kolarinima utkala dodatnu ljubav prema glumi i teatru - i koja je ček i režirala dvije Kolarinove predstave od kojih je jedna bila "Matrimonijo" (2014.) upravo autora Joza Lovrića Jadrijeva. Bila je to vrlo, vrlo uspješna predstava o kojoj se priča i danas!

Premijera je 28. lipnja s početkom u 21.30 sati na Mrtvom zvonu. Reprizne izvedbe su 29. i 30. lipnja te 1. srpnja. Ulaznice se mogu rezervirati i kupiti na blagajni Kazališta Marina Držića, broj telefona 321-088 ili online preko stranice ulaznice.hr. Broj mjesta je ograničen s obzirom na preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ovom prilikom donosimo par fotografija koje prikazuju radnu atmosferu na Mrtvom zvonu koja se pomalo 'zahuktava' te komad, zahvaljujući Kolarinima i njihovim suradnicima, dobiva jasne obrise! 

Autorski tim čine: Paolo Tišljarić (režija), Aida Machiedo (izbor kostima), Žarko Dragojević (obrada glazbe), Fifi Sound (tehnička podrška na lokaciji), Ivana Lovrić Jović (jezična savjetnica) i Maji studio (grafičko oblikovanje).

U predstavi igraju: Marinka Metković (Maja Fjočica), Andreo Bezić (gospar Cvjeto), Jelena Maržić (Lina), Jelica Čučević (Lukre), Ante Tonći Đurković (Šime), Leo Mrkić (Đuro) i Aida Machiedo / Darija Mikulandra (konobarica). 

 

 
19. travanj 2024 04:25