StoryEditor
KulturaU SUBOTU, 20. OŽUJKA |

UMJETNIČKA GALERIJA DUBROVNIK: Međunarodni dan frankofonije uz stručna vodstva na francuskom i hrvatskom jeziku

Piše DV
17. ožujka 2021. - 09:28
Međunarodni dan frankofonijeUmjetnička Galerija Dubrovnik

Povodom međunarodnog Dana frankofonije, Francuska alijansa Dubrovnik u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik u subotu, 20. ožujka organizira stručna vodstva na francuskom i hrvatskom jeziku. Posjetitelje će kroz Umjetničku galeriju Dubrovnik u dva termina provesti kustosica Umjetničke galerije Dubrovnik, Jelena Tamindžija.

Prvo će vodstvo pod nazivom Povijest i zbirka Umjetničke galerije Dubrovnik / L'histoire et Collection du Musée d'Art Moderne de Dubrovnik biti na francuskom jeziku. Početak je u 10 sati, a zbog ograničenog broja sudionika, za vođenje se potrebno unaprijed prijaviti putem emaila: francuskaalijansa@gmail.com

 „Utjecaji francuskih umjetničkih pravaca i obrazovanja hrvatskih umjetnika u Francuskoj“ naziv je drugog vodstva koje će biti na hrvatskom jeziku i planirano je za 16 sati. Također, zbog ograničenog broja sudionika, za vođenja se potrebno unaprijed prijaviti i to putem emaila: press@momad.hr.

Posjetitelji su pozvani da se i na ovom događanju drže preporučenih epidemioloških mjera i da održavaju međusobni razmak.

16. travanj 2021 13:57