StoryEditorOCM
KulturaUSKORO

Tečaj japanskoga jezika

1. travnja 2017. - 19:56

U suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA i Dubrovačkim knjižnicama, udruga Matanka pokreće Centar za japanski jezik i kulturu te organizira besplatan tečaj japanskoga jezika. Ovim projektom Dubrovčanima se nudi mogućnost upoznavanja s jezikom, običajima i posebnostima ove dalekoistočne zemlje.
 
U prvih nekoliko mjeseci cilj je kroz tečajeve upoznati polaznike s terminologijom i pojmovima na japanskom jeziku koji se često koriste u turizmu i postupno usvajati cjelokupnu materiju koja će sve zainteresirane približiti onome što Japan čini privlačnim. Tečaj je posebno atraktivan za turističke djelatnike kako bi poboljšali znanje i jezične vještine, te ostvarili što uspješniju komunikaciju i suradnju s brojnim japanskim turistima.
 
Tečaj će se održavati u prostoru Znanstvene knjižnice (Cvijete Zuzorić 4 na 3. katu, svakog utorka i četvrtka od 17 do 18 sati. No, premda je besplatan, za tečaj je nužna prijava jer je broj polazika ograničen. Stoga se svi zainteresirani trebaju javiti  e-mailom na dujapanski@gmail.com i poslati osobne podatke (ime i prezime; zanimanje; kontakt). Također, svi koji žele više detalja, mogu ih dobiti pozivom na mobitel 099-558-30-56

Recimo i to da tečaj počinje u utorak 4. travnja.

18. travanj 2024 17:00